Hem » 20-tals frisyr långt hår

20-tals frisyr långt hår

by skvallra

20-tals frisyr långt hår: Tillbaka till flapper-eran

Vill du förnya ditt utseende eller bara prova något spännande? Varför inte bege dig tillbaka till 20-talet med en gnistrande flapper-frisyr för långt hår! Allt behövs är lite kreativitet och vågat sinne. Och gissa vad? Du kan faktiskt sakna din pincurling-plåt och fortfarande skapa en förbluffande 20-tals frisyr med ditt långa hår.

Fånga charm av 20-talet med ”fingerwaves”

Fingerwaves var en populär frisyr på 20-talet. Trots att de ser tekniskt komplicerade ut, kan du faktiskt skapa denna frisyr på ditt långa hår genom att bara använda gel och en kam. Genom att skapa en serie vågor som löper längs huvudet, kan du återskapa denna eleganta och feminina look med lätthet.

Steg Du behöver Anvisning
Första steget Gel, kam dtill fingervåg Applicera gel jämnt över håret, börja kamma det i en ”S” form.
Andra steget Hårklämmor Använd hårklämmor för att hålla vågorna på plats medan gelen torkar.
Tredje steget Hårspray Spruta en bra mängd hårspray för att fixera frisyren.

Gatsby-inspirerad uppsättning för långt hår

Älskar du glamour? Varför inte prova en Gatsby-inspirerad uppsättning för ditt långa hår? Charlestone-peruk är en favorit och den perfekta frisyren för att omfamna 20-tals stilen! Dessutom, det är fantastiskt enkelt att återskapa. Allt du behöver är några hårnålar och lite tid.

  1. Första steget är att dela håret i mitten och börja fläta håret från rot till spets.
  2. Det andra steget blir att vira dina flätor runt huvudet och säkra dem med hårnålar.
  3. Det tredje steget är att spraya lite hårspray för extra håll.

Det bästa med att experimentera med 20-tals frisyrer för långt hår är att du inte behöver vara perfekt. Den hela ideen är att ha kul och uttrycka din kreativa sida. Så ta en tidsresa till 20-talet och upplev flapper-frisyren för ditt långa hår!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se