Hem » Byta profilbild facebook utan att det syns

Byta profilbild facebook utan att det syns

by skvallra

Använda funktionen ”byta profilbild på Facebook utan att det syns”

Förstå värdet av diskretion

Vi lever i en digital era där varje steg vi tar online lämnar ett avtryck. Ibland vill vi byta vår profilbild på Facebook, men vi vill inte att det ska synas för alla våra vänner. Då kommer funktionen ”byta profilbild på Facebook utan att det syns” till din räddning.

Stegen att följa

För att byta din profilbild utan att det syns, behöver du bara följa dessa simpla steg. Först, klicka på din profilbild. Välj ”uppdatera profilbild” och välj sedan din önskade bild. Innan du sparar, klicka på världssymbolen under ’Vem ska se det här?’ och ändra det till ’Bara för mig’. Där har du det – du har bytt din profilbild utan att någon annan märkte det!

Steg Förklaring Symbol
1 Klicka på profilbild Profilbild ikon
2 Välj ’uppdatera profilbild’ Bildikon
3 Välj önskad bild Filikon
4 Ändra ’Vem ska se det här’ till ’Bara för mig’ Låsikon

Njut av din Diskretion

Nu när du vet hur man byter profilbild på Facebook utan att det syns, så kan du göra det när du vill, utan att oroa dig för att dina förändringar kommer att uppmärksammas av alla. Så, dyk in i dina bilder och börja utforska!

Varför inte byta profilbild oftare?

Tack vare denna funktion, kanske du kommer att experimentera med att byta profilbild oftare. Varför inte? Efter allt, är det ju ditt Facebook, ditt utrymme, och nu har du mer kontroll än någonsin tidigare. Så, vad väntar du på? Byt din profilbild nu, ingen kommer att märka!

Sammanfattning

Byta profilbild på Facebook utan att det syns har aldrig varit lättare. Med bara några klick kan du styra vem som ser dina uppdateringar och när. Så, nästa gång du känner för en förändring, tveka inte att byta din profilbild – det kommer verkligen att vara din lilla hemlighet!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se