Hem » Du har ju hela helgen på dig

Du har ju hela helgen på dig

by skvallra

”Dagar jag levt och de vänner jag saknat”

Någonsin stannat upp och faktiskt räknat på hur många dagar du har levt? Eller kanske de vänner som har kommit och gått under dessa dagar? Det kan bli en hel del minnen att reflektera över. Låt oss dyka djupare i detta ämne!

Lever vi livet till fullo?

De säger att livet är kort, men med tanke på att vi nu räknar dagar snarare än år, kanske det inte är så kort ändå? Vissa går så långt att de köper en kalender där varje ruta representerar en dag de förmodligen kommer att leva. Det här kan leda till reflektioner och en ökande önskan om att göra varje dag så meningsfull som möjligt.

Du kanske har ställt dig själv dessa frågor – Har jag använt min tid väl? Finns det vänner från de där dagarna som jag saknar? Tänk på att tiden är den enda resursen vi inte kan få tillbaka.

Dagar levda Dagar kvar Saknade vänner
10,000 20,000 7
15,000 17,000 12
20,000 13,000 20
25,000 9,000 30

Tiden, en ovärderlig skatt

Använder du tiden som ett sätt att räkna de dagar du har levt? Eller mäter du det i antalet relationer du har byggt och de vänner du saknar på vägen? Vi kan mäta livet på flera sätt, genom den numeriska värdet av vår ålder, eller kanske bättre, genom de minnen vi har byggt upp under vägen.

Så, hur har du använt dina dagar?

Vi spenderar våra dagar på olika sätt. Vissa jagar sina drömmar, medan andra fokuserar på att samla på sig minnen.

  • Har du samlat på dig minnesvärda ögonblick med vänner och familj?
  • Har du haft meningsfulla samtal som har lett till oumbärliga relationer?
  • Eller har dagarna bara passerat utan att du lagt märke till dem?

Vilket sätt du än väljer att spendera dina dagar på, det viktigaste är att vi ägnar dem åt det vi älskar. Och pålivets sista dag, är det inte de små detaljerna som räknas, utan de stora minnesvärda ögonblicken.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se