Hem » Morgan Johansson – Det här visste du inte

Morgan Johansson – Det här visste du inte

by skvallra

Det är många som är nyfikna på Sveriges justitie- och inrikesminister Morgan Johansson. Intresset för den socialdemokratiska ministerns längd är så stort att frågan även dykt upp på flashback.

Där spekuleras det till och med om han är dvärg. Så frågan är hur lång är Morgan Johansson? 

Morgan Johansson  – maka eller flickvän och andra fakta

Innan vi besvarar den “stora” frågan kommer här några snabba fakta om S-ministern.

Född och uppvuxen i Skåne började Morgan Johansson sin yrkeskarriär som journalist på numera nedlagda tidningen Arbetet i Malmö. Han debuterade som folkhälsominister för socialdemokraterna 2002 och har även varit justitie- och migrationsminister. 

Sitt privatliv håller Morgan Johansson helst för sig själv men han har tre barn tillsammans med sin exsambo som han separerade från för tio år sedan. Under Almedalsveckan på Gotland 2020 sågs Morgan Johansson gå hand i hand med partikollegan Annika Strandhäll. Men båda har i efterhand förnekat att de var i en parrelation och sagt att de bara är väldigt goda vänner. 

I början av 2022 kom så det officiella beskedet att Morgan Johansson numera har en flickvän. Hon heter Emelie Karlsson och arbetar på SÄPO eller Säkerhetspolisen. 

Så lång är Morgan Johansson

Så till frågan om Morgan Johansson och hur lång han är. Genom åren är det många som har försökt klura ut hur många cm lång ministern är. Genom att utgå från andra ministrars kända längd och studera bilder då Morgan Johansson står bredvid dem har man kommit fram till några intressanta slutsatser. 

Förre statsminister Stefan Löfven har uppgett att han är 175 cm lång. Ställer man Morgan Johansson bredvid honom så är han betydligt kortare. Nuvarande statsminister Magdalena Andersson uppskattas vara ungefär 165 cm lång med klackskor. Även bredvid henne är Morgan Johansson kortare. Det spekuleras därför hej vilt om ministerns längd. Det senaste ryktet gör gällande att Morgan Johansson är 152 cm lång.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se