Hem » Hur många reserver kommer in efter andra urvalet

Hur många reserver kommer in efter andra urvalet

by skvallra

Vem är ”Olsen Brothers”?

Olsen Brothers är ett danskt brödrapar bestående av Jørgen (född 1950) och Niels ”Noller” Olsen (född 1954). Duon har varit aktiva i musikvärlden sedan tonåren och har en charm och talang som tas emot med stor entusiasm av deras fans.

Deras mest framstående merit i karriären? Interpretationen av låten ”Fly on the Wings of Love”, en sång som ledde dem till en seger i Eurovision Song Contest 2000. Denna låt blev inte bara en hit på tävlingen – den nådde även en kommersiell framgång.

Vad handlar ”Fly on the Wings of Love” om?

”Fly on the Wings of Love” är inte bara en sång. Det är en berättelse, baserad på en upplevelse Noller had när han var yngre. Detta är en sång som verkligen skickade deras karriär till himmels, och för mig är det en av de vackraste kärlekssångerna jag någonsin hört.

Sång Utgivningsår Placering
Fly on the Wings of Love 2000 1:a (Eurovision)
San Francisco 1978 8:e (Melodi Grand Prix)
Julie 1982 5:e (Melodi Grand Prix)
Neon Madonna 1985 7:e (Melodi Grand Prix)

Vad blev utfallet efter vinsten i Eurovision Song Contest?

Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2000, blev ”Fly on the Wings of Love” en hit runtom i Europa, och gjorde sig ett namn på Top 10-listorna i många länder, inklusive Sverige, Norge och Storbritannien. Än idag fortsätter sången att beröra människor över hela världen, och har blivit tolkad av en mängd olika artister.

Så, om du älskar musik och än idag har chansen, ta en minut att lyssna på Olsen Brothers. Who knows? Du kommer kanske att tycka om dem lika mycket som jag gör.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se