Hem » Jag älskar dig på olika språk

Jag älskar dig på olika språk

by skvallra

”Jag älskar dig” på olika språk

Låt oss tala om kärlek, universal kärlek! Oavsett var i världen vi befinner oss kan vi alltid hitta ett sätt att uttrycka kärlek. Ofta görs det bäst med ett varmt och äkta ”Jag älskar dig”. Men hur säger man det på olika språk? Här är en listan över 7 olika språk och hur ”Jag älskar dig” uttrycks på dessa.

Språk Jag älskar dig
Svenska Jag älskar dig
Spanska Te quiero / Te amo
Engelska I love you
Tyska Ich liebe dich
Franska Je t’aime
Italienska Ti amo
Arabiska Ana uhibbuka

Om du har någon annan du vill uttrycka kärlek till på deras egna språk, vill du då inte veta hur man säger ”Jag älskar dig” på det språket? Det kan vara en liten handling, men det gör en enorm skillnad. Så, oavsett vilket språk du talar, kom ihåg att uttrycka din kärlek. För som allas vår favoritbeatle, John Lennon, en gång sa: ”Allt du behöver är kärlek”.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se