Hem » Nu kan du få mig så lätt

Nu kan du få mig så lätt

by skvallra

Nu kan du få mig så lätt…

… och det är en oerhört viktig punkt när det kommer till Path of Exile (eller poe som vi inbitna brukar säga). Spelet är en värld i sig själv, med primär fokus på skräddarsydda karaktärer och äventyr. Just nu tänkte jag belysa ett fascinerande hantverkssystem som poe erbjuder – ett system som kan förändra ditt spelande till det bättre.

Hur kan jag då få dig så lätt?

Det är mer än bara ett spel, det är en strategi. Path of Exile är som ett ständigt spel av schack där varje drag räknas. På samma sätt fungerar spelets hantverkssystem. Du har möjlighet att skapa och modifiera dina vapen och rustningar för att passa din specifika spelstil. Men du kanske undrar, hur kan jag komma igång med hantverk?

Hur kommer jag igång?

För att tillämpa hantverk krävs det så kallade ”Orbs”. Dessa orbs kan du förvärva genom att utforska och bekämpa motstånd i spelet. Låt oss ta en titt på fyra olika typer av orbs och hur de kan användas för att förbättra dina föremål:

Orb Funktion Möjliga Förbättringar
Exalted Orb Ger ett slumpmässigt högt värde Styrka, Skicklighet, Intelligens
Chaos Orb Slump nytt sällsynt föremål Attackhastighet, Spelldamage
Regal Orb Uppgradering till sällsynt Livsregeneration, Elementalresistans
Divine Orb Slump nytt värde Fysisk skada, Frystid

På tal om: Varför är det så viktigt att äga mig?

Det korta svaret? För att maxa din potential. Som jag sa tidigare, poe handlar inte bara om att ha kul – det handlar om att göra varje ögonblick räknas. Med korrekta hantverksmoduler kan du anpassa ditt spel på ett sätt som passar dig och ingen annan. Du blir inte bara effektivare i spelet, du blir även mer engagerad och mer belönad – vilket i slutändan gör spelet mycket roligare.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se