Hem » Så länge skutan kan gå chords

Så länge skutan kan gå chords

by skvallra

Så länge skutan kan gå ackord

Säger det dig något, att fånga de där tonerna som liksom tar oss tillbaka till dåtiden, svävar i nuet, och hintar om morgondagen? Så länge skutan kan gå ackord är ett sådant magiskt musikaliskt fenomen.

Varför är det populärt?

Så länge skutan kan gå ackord är populärt dels för att det är en riktig humörhöjare av en låt, och dels för att dess ackord är enkla att spela på gitarren eller pianot. Så det är inte bara en njutning att lyssna på, utan också en glädje att spela!

Start ackord Mellan ackord Slut ackord
G A7 D7

Hur hittar man ackorden?

För att läsa ackord till en låt som ’Så länge skutan kan gå’, kan man använda sig av musik-sajter på nätet, där musikälskare delar med sig av ackord och tabs till sina favoritlåtar. Men ingenting går upp mot att sitta ner med din instrument, lyssna noggrant, och klura ut ackorden själv.

Sammanfattning

Att spela och sjunga ”Så länge skutan kan gå” är ett fantastiskt sätt att riva ned barriärer, och fira gemenskap med gamla som unga. Och hela upplevelsen blir ännu skönare när du kan själv plockar fram ackorden. Glöm inte, ön du vet har du kanske skrivit din egna succé-hit!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se