Hem » The last of us rule 34

The last of us rule 34

by skvallra

Regel 34 och ’The Last of us’

Ämnet om regel 34 inom populära medier, som ”The Last of Us”, kan vara känsligt för vissa, men det kan också generera en intressant diskussion om kreativitet, fandom och internetkultur.

Vad innebär regel 34?

Regel 34 är ett uttryck som kommer från internet och som säger ”Om det finns, finns det porr av det”. Detta innebär att nästan varje ämne, oberoende av hur oskyldigt det kan vara, kan vara objekt för en vuxen tolkning på internet.

Regel 34 och ’The Last of Us’

”The Last of Us” är ett mycket populärt spel med en stark fandom. Som en del av denna fandom, finns det de som följer regel 34 och skapar innehåll som är mer vuxet än vad spelet själv erbjuder. Denna typ av kreativitet är för vissa ett sätt att utforska och leka med karaktärerna på ett nytt sätt men kan även bli kontroversiellt.

Term Förklaring Sammanhang
Regel 34 Om det finns, finns det porr av det Internetkultur
’The Last of Us’ Populärt spel Fandom, Regel 34

Avslutande tankar

Diskussionen kring regel 34 och ”The Last of Us” kan inte ses svartvitt, utan det finns olika åsikter inom fandom och internetkulturen. En sak är dock säker, internet ger oss chansen att ge uttryck för vår kreativitet på många olika sätt. Gabbar du?

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se