Hem » Vart gör det minst ont att tatuera sig

Vart gör det minst ont att tatuera sig

by skvallra

Vart gör det minst ont att tatuera sig?

För de flesta tatueringnoviser finns det en brännande fråga – vart gör det minst ont att tatuera sig? Svaret på den frågan kan variera eftersom smärtan är subjektiv och beror på individen. Men det finns vissa områden på kroppen som generellt betraktas som mindre smärtsamma att tatuera sig!

Områden som generellt gör mindre ont

Armar och ben anses ofta vara de minst smärtsamma ställena att tatuera sig. Områden som underarmen, axeln, ankeln eller låret kan vara minst smärtsamma eftersom de har högre muskel- och fettmassa. Dessutom är dessa områden mindre känsliga för beröring jämfört med andra områden på kroppen.

Område Smärtnivå Anmärkning
Underarm Medel-Låg Stort muskel- och fettområde
Axel Låg Lite nerver
Ankel Medel-Låg Mer ben, mindre nerver
Lår Låg Hög muskel- och fettmassa

Skapas alla tatueringar likadant?

Nej, alla tatueringar är inte skapade på samma sätt! Storleken, designen och placeringen av din tatuering kan påverka hur mycket det skadar. Tatueringar med mycket detaljer eller som kräver en hel del färg kan vara mer smärtsamma än enklare, mindre tatueringar. Så, se till att starkt överväga vad du vill ha och var du vill ha det innan du kliver in i tatueringsstudion.

Hur förbereder du dig för minsta möjliga smärta?

De bästa tipsen jag kan ge för att minimera eventuell obehag inkluderar att vara ordentligt utviljad och hydrierad innan din session och att äta en god måltid innan. Smärtlindrande medel rekommenderas generellt inte eftersom de kan påverka blodkoagulering. Så, gå in med öppet sinne och klar för upplevelsen, och glöm inte att andas!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se