Hem » Vilken tid släpps game of thrones på hbo

Vilken tid släpps game of thrones på hbo

by skvallra

Vilken tid släpps Game of Thrones på HBO?

Du kanske frågar dig själv: ”Vilken tid släpps Game of Thrones på HBO?” Låt oss avslöja det åt dig. Fans av Game of Thrones kan förvänta sig en ny episod varje måndag, kl 03:00 på HBO Nordic här i Sverige. Detta beror på att HBO bestämde att sända alla sina shower samtidigt över hela världen. Är du en nattuggla superstar? Då är detta tid för dig!

Varför just 03:00?

Bra kanske du tänker: ”Varför då kl 03:00 på en måndagsmorgon?” Tja, om du är en fan av showen, så är du nog vet att det sänds original i USA vid 21:00 varje söndag (Eastern Standard Time). När vi konverterar detta till svensk tid, får vi 03:00 på måndagmorgon. Så varför inte kolla in ditt favoritprogram på din fritid?

Program Släpptid Dag
Game of Thrones 03:00 Måndag
Westworld 03:00 Måndag
True Detective 03:00 Måndag
Boardwalk Empire 03:00 Tisdag

Oavsett om du föredrar att stanna uppe sent eller vakna tidigt, anpassar sig HBO till alla tidszoner så att alla har möjlighet att se sina favoritprogram vid samma tidpunkt. Så nu vet du svaret på frågan: ”Vilken tid släpps Game of Thrones på HBO?” För dig är det kl 03:00 på måndagen!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se