Hem » En stjärna lyser så klar chords

En stjärna lyser så klar chords

by skvallra

En stjärna lyser så klar chords

När vi börjar lära oss att spela gitarr är en av de första sakerna vi vill lära oss hur man spelar några av våra favoritsånger. ”En stjärna lyser så klar” är en sång som verkligen visar upp detta. Det är en vacker melodisk sång som är perfekt för gitarr. Så låt oss dyka in och ta en titt på akorderna.

Grundläggande akord för ”En stjärna lyser så klar”

För att spela ”En stjärna lyser så klar” på gitarr behöver du känna till några grundläggande ackord. Dessa inkluderar:

  • G-maj (G)
  • D-maj (D)
  • Em (E-moll)
  • C-maj (C)

Du kommer att märka att dessa akord är mycket vanliga i många populära låtar, så att lära dig dem kommer att ge dig en bra grund att starta från.

Att placera ackorden

Nästa steg är att veta när du ska byta ackord. I ”En stjärna lyser så klar” flyttar ackorden sig i en ganska lugn takt, vilket gör det lätt för nybörjare att hänga med. Det är alltid bäst att börja långsamt och sedan gradvis öka farten när du blir tryggare.

Öva, öva, öva!

Det sägs ofta att övning ger färdighet, och detta gäller särskilt när det kommer till att spela gitarr. Var tålmodig, ta din tid och öva ofta, och du kommer snart att kunna spela ”En stjärna lyser så klar” som en professionell!

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se