Hem » Kontakt

Kontakt

by skvallra

På Skvallra välkomnar vi gärna alla typer av förfrågningar, feedback och idéer från våra läsare. Om du har en fråga, ett förslag, eller är intresserad av att annonsera med oss, tveka inte att ta kontakt. Vi erbjuder två huvudsakliga kommunikationskanaler för din bekvämlighet: Skype och vårt kontaktformulär.

För Annonsering – Välj Skype

Vi föredrar Skype för alla typer av annonseringsrelaterade samtal och personlig kommunikation. Detta gör att vi kan ge dig snabbare och mer effektiva svar, och det hjälper oss att se till att din förfrågan inte försvinner i en överflöd av spam. Du hittar vårt Skype-ID i tabellen nedan:

SkypeID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Vi rekommenderar att du lägger till oss på Skype för att garantera en smidig och snabb kommunikation.

Kontaktformulär

Du har även möjlighet att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Men, vi föredrar Skype, eftersom många spammail tyvärr kan komma igenom vårt filter och viktiga förfrågningar kan riskera att missas. Om du väljer att använda kontaktformuläret, var noga med att ange din korrekta e-postadress så att vi kan komma tillbaka till dig.

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se