Hem » Jorden kan du inte göra om

Jorden kan du inte göra om

by skvallra

Jorden kan du inte göra om

Vi har bara en Jorden, därför är det oerhört viktigt att vi gör allt vi kan för att skydda den. Varje beslut vi tar, varje aktivitet vi ägnar oss åt, och ja, varje bil vi kör har potential att påverka vår planet. Och när vi tänker på att det finns över en miljard bilar i världen som används varje dag, är det ganska förbluffande.

Aktivitet Koldioxidutsläpp Potentiell miljöpåverkan
Köra en bil 2,6 kg per mil Högt
Åka buss 0,15 kg per mil och person Måttligt
Cykla 0 kg Inget
0 kg Inget

Vad kan vi göra för att minska vår miljöpåverkan?

Det finns många saker vi kan göra för att minska vår miljöpåverkan, speciellt när det kommer till transport. Visst, det är inte alltid möjligt att undvika att köra bil, men några alternativ är att cykla, åka kollektivt eller att samåka med andra. Genom att välja dessa alternativ kan vi starkt minska vår kollektiva miljöpåverkan.

Låt oss börja idag!

För att göra ändringar som verkligen gör skillnad, behöver vi börja direkt. Tänk på det så här: varje gång du väljer att cykla i stället för att köra, är du en del av lösningen. Varje gång du hoppar på buss eller tåg i stället för att köra din egen bil, bidrar du till att minimera koldioxidutsläppen. Vad väntar du på?

Slutord

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Låt oss jobba tillsammans för att skydda vår älskade planet. Kom ihåg: jorden kan du inte göra om. Det är upp till oss att värna om den för kommande generationer. Vad gör du för att skydda vår jord?

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se