Hem » De mest intressanta spelen för sommaren och hösten 2023

De mest intressanta spelen för sommaren och hösten 2023

by skvallra
person holding smartphone

Semester kännetecknas vanligtvis av relativt lugn i spelvärlden, särskilt i AAA-kategorin. Men det betyder inte att intressanta projekt inte dök upp i Juli. Här är en lista över juli-spel som kommer att fånga ditt öga.

Oxenfree II: De förlorade signalerna

Uppföljaren till det psykologiska skräckäventyret 2016. Åtgärden börjar 5 år efter händelserna i originalet. Den här gången spelar vi för Riley, som har beslutat att återvända till sin hemstad Tsemena. Det visade sig att staden under sin frånvaro har förändrats avsevärt. Vår uppgift är att avslöja mysteriet med radiosignalerna som verkar vara relaterade till utvecklingen av denna plats. Men mycket beror på tur. Förresten, nya casino 2024 erbjuder också att delta i ett intressant uppdrag, där det finns en chans att vinna jackpotten och gå in i den hemliga rundan.

Exoprimal

Ett spel som borde vara av intresse för fans av multiplayer TPP shooters. Vi kommer att gå till 2040 och försöka stoppa invasionen av dinosaurier. Vi har olika exoskelett med olika utseende, vapen och stridskunskaper. Spelare kommer att gå med i ett team på fem personer för att vara de första som slutför de tilldelade uppgifterna.

Ohelig

Detta är den första produktionen av den polska studion Duality, som samlar erfarna medarbetare. I detta förstapersonsskräckspel med smygelement rusar vi in i en ensam metropol på en öde planet och spelar rollen som en kvinna från Saida, som plötsligt kidnappade ett barn. Under sökandet efter detta barn och Flykten från staden kommer vi att stöta på många läskiga platser och karaktärer, liksom hinder att övervinna.

Rest II

Uppföljare till Remnant: från askan 2019. Detta är ett tredjepersons kooperativt actionspel med RPG-element. Handlingen äger rum i en post-apokalyptisk framtid, där mörkrets interdimensionella krafter har lett till den mänskliga civilisationens kollaps. Vi kommer att styra de överlevande handlingarna och delta i offensiven mot invaderarna.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ett annat exklusivt spel för PlayStation 5 har gått på PC. Detta är den bästsäljande delen av serien, släppt 2002. I Rift Apart kommer vi att möta katastrofala spatio-temporala anomalier och till och med våga oss in i en alternativ dimension. Där kommer vi att gå med Rivet, en medlem av motståndet, och vi kommer att möta den galne diktatorn Dr.Nefarious.

The Expanse: En Telltale-Serie

Med LCG Entertainment återupptog Telltale Games Studio fick spelarna ett episodiskt äventyrsspel från världen av en serie populära romaner och TV-serier som heter The Expanse. Vi kommer att spela rollen som Kamina Drummer, känd för fans av denna serie, och försöka hantera upproret ombord på Artemis-fartyget. Det är viktigt att notera att historiens gång kommer att påverkas av alla beslut och val som vi fattar.

Starfield

Starfield är ett rollspel som utspelar sig i ett science fiction-universum. Spelet tar oss ut i rymden, och mer exakt in i ”behärskade system”. Nyligen bröt en konflikt ut i regionen mellan de Förenade kolonierna och Commonwealth of Free Stars, vilket gjorde galaxen till en farlig plats.

Åtgärden börjar 20 år efter den ovan nämnda konflikten. Vi börjar spela en skapad rollfigur, som är en organisation som heter Constellation. Spelet kommer att ge möjlighet att besöka många planeter i Vintergatan och lära sig mer om mänsklighetens största hemlighet.

Spelfunktioner

Vi kommer att kunna spela i första eller tredje person, beroende på dina personliga preferenser. Som en del av spelet kommer vi att besöka mer än hundra planetsystem, som innehåller många procedurgenererade planeter med olika biomer.

En stor del av spelet är relaterat till utforskningen av de nämnda planeterna. Men under spelet kommer vi också att gå igenom en berättelsekampanj, utföra sidouppdrag, resa mellan planeter på sitt eget rymdskepp.

Vi väntar fortfarande på karaktärsutveckling och att få erfarenhetsnivåer, rekrytera följeslagare, hacka, gå med i fraktioner och bygga baser. Alla slagsmål utförs med skjutvapen, energivapen eller närstridsvapen. Det är viktigt att notera att Starfield är ett enspelarspel.

Teckenredigerare

Starfield presenterar det mest kompletta karaktärsskapningsverktyget för alla Bethesda-spel. Han är så avancerad att många NPC har skapats med honom. I redaktören kan du välja karaktärens ursprung, som bestämmer hans initiala färdigheter, kön, kroppsstruktur, hudfärg, huvudform, ansikte, frisyr, ögon och hårfärg.

Starfield dök upp på marknaden den 6 September 2023. Det är viktigt att notera att personer som köpte det här spelet i Premium Edition eller Constellation Edition, eller som köpte Premium Edition-uppdateringen, kunde spela det från 1 September. spelet kan nu laddas ner på Xbox-konsolen och på PC.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se