Hem » Frida Manderstedt fick 8 års fängelse för mordförsök

Frida Manderstedt fick 8 års fängelse för mordförsök

by Johannes Westin
PRISONNN

2017 var hon med i Ex on the Beach och blev en känd person bland dem som gillar denna typ av underhållning. Fem år senare dömdes hon till fängelse för mordförsök på sin pojkvän. Hon dömdes dessutom till böter för narkotikabrott. En tragisk historia för alla inblandade.

Fyra snabba om Frida Manderstedt

Fullständigt namnFrida Mikaela Bäck Manderstedt
Känd förVar i med i Ex on the Beach 2017. Dömdes 2022 till 8 års fängelse efter att ha knivhuggit sin pojkvän.
ÅlderFödd den 7 januari 1994 och fyller alltså 29 år 2023
BorÄr skriven i Lindesberg, på samma adress som en Annelie Manderstedt och en Arne Karlsson

Frida Manderstedt nästan försvunnen från Internet

Det finns inte så mycket information att hitta om Frida Manderstedt på nätet. Hennes profiler i sociala nätverk är låsta och händelserna kring henne har inte lett till stora rubriker i nyhetsmedia. Efter domen, som föll i april 2022, vill hon och hennes familj troligen inte vara föremål för allmänhetens nyfikenhet. 

Rättegången mot Frida Manderstedt finns på Youtube

En sådan önskan bör de flesta kunna förstå och respektera, särskilt som Frida enligt uppgift också blivit mamma. Alla vi som ändå inte kan göra någon skillnad i deras fall gör nog bäst i att lämna dem ifred. Den som ändå är intresserad av att få veta mer om vad som hände kan hitta en inspelning av rättegången i rättegångskanalen Prime Crime, som finns på Youtube.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se