Hem » Sean Federline – Britney Spears tonårsson 

Sean Federline – Britney Spears tonårsson 

by Johannes Westin
UNKNOWN1

Sean Federline, född 14 september 2005, är mest känd som artisten Britney Spears son. Hans pappa är bakgrundsdansaren Kevin Federline. Sean och hans bror Jayden James Spears blev kända över en natt när de intervjuades i ITV News om sin kontakt med mamma Britney Spears. 

Korta fakta om Sean Federline

Fullständigt namnSean Preston Federline
Känd förBritney Spears son
ÅlderFödd 2005, alltså – i skrivande stund – 17 år gammal
LängdOkänt
Bor iUSA
NummerSean Federlines telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Sean Preston Federline biografi

Sean Federline är mestadels känd för att vara sångerskan Britney Spears son. Han har även en ett år yngre bror, Jayden James Spears. Hans föräldrar var gifta i tre år, fram till år 2007. När paret skildes bestämdes det att de skulle ha delad vårdnad om barnen, men allt det ändrades år 2008 då Kevin Federline fick 70 procents vårdnad om sönerna efter att en domare kommit fram till att Britney Spears tagit droger och alkohol.

Britney Spears hamnade även under förmyndarskap mellan 2008 och 2022, vilket gjorde att sönerna mestadels har vuxit upp med sin pappa Kevin Federline. Under årens lopp har de sällan visat upp sig i offentligheten men gjorde ett undantag när de ställde upp på en intervju med sin pappa Kevin i ITV News. I programmet pratade de ut om relationen till sin mamma och att de då inte hade haft kontakt på ett par månader. De berättade även att de inte planerade att träffa sin mamma så länge hon inte mår bra.

Officiellt om Sean Federline 

På Wikibio kan man få reda på följande om Sean Federline:

  • Han bor i Santa Monica, Los Angeles.
  • Han är född den 14 september 2005.
  • Han har medverkat i flera tv-produktioner. Bland annat VH1: All access, Britney Spears: Oh La La och Britney & Kevin: Khaotic. 
  • Han har två halvsystrar, Jordan och Peyton. 
  • Han har tre kusiner, Ivey Joan Watson, Maddie Briann Aldridge och Sophia Alexandra Spears. 
  • Han har haft ett uppmärksammat bråk med sin morfar, Jamie Spears. 

Sean Federline under åren

Eftersom Sean Federline, trots sin kända mor, knappt har synts i offentligheten är det många som har undrat vad han gör och var han bor. Det är till exempel många som söker på Sean Federline now och Sean Federline 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019.

Det finns inte heller så mycket information tillgänglig om Sean Federline. Det man vet är att han går i skolan, i high school, men i övrigt är det inte mycket man vet om hans intressen eller om han utövar någon sport. Hans mamma Britney Spears har nämnt att hon har gått på en av hans danser någon gång, men det är i stort sett all information som finns tillgänglig. 

Sean Federline på Instagram och andra sociala medier

Det är många som undrar om Sean Federline finns på Instagram, Facebook, TikTok och andra sociala medier. Det är oklart om Sean Federline har ett aktivt konto på Instagram, men man vet att hans bror Jayden James tidigare hade det, då han lade ut en omtalad video där han beskrev sin morfar i negativa ordalag. Videon togs bort kort efteråt. 

Sean Federline ålder

Sean Federline är född 14 september 2005, vilket gör att han är 17 år gammal. En hel del människor är nyfikna på hans ålder och söker på fraser som Sean Federline age och Sean Federline birthday. Det är även många som är nyfikna och googlar på hans birthday chart, vilket är ett känt begrepp inom astrologin. Birth chart, eller så kallat födelsediagram, är en mångtusenårig tradition som enklast går att beskriva som planeternas placering vid tidpunkten då man föddes.

Missa inte...

Skvallra

Skvallra.se är ett nyhetsmagasin som tar upp de senaste trenderna. Du finner ämnen inom livsstil, mat & dryck, teknik och givetvis nöje.

All Right Reserved – Skvallra.se